Rezultate meritorii pentru lotul ISU Harghita

Marți, 11 Iulie 2023Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Rezultate meritorii pentru lotul ISU Harghita | imaginea 1 Ziua de miercuri, 5 iulie a.c., a venit cu o veste foarte bună pentru pompierii harghiteni, care au participat, în aceste zile, la faza națională a concursului “𝐂𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐧𝐢𝐜 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫”, desfășurată la Brașov.

La competiție au participat peste 100 de pompieri din 25 de județe, fiecare dintre ei luptând cu determinare și ambiție pentru a obține un timp cât mai bun.

Bine antrenați și pregătiți pentru cele mai dificile probe, unde le-au fost puse la încercare rezistența, îndemânarea, rapiditatea și capacitatea fizică, pompierii harghiteni au reușit să se claseze pe podium, obținând:🥈 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈 - Plutonier adjutant-șef Sillo Barna - categoria peste 40 ani; 🥉 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈 - Plutonier adjutant Boldizsar Istvan – categoria între 30-40 ani.

Li se adresează felicitări pentru performanță și rezultatele deosebite!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.