Doi pompieri brașoveni, prezenți la Jocurile Mondiale ale Poliției și Pompierilor

Marți, 01 August 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Doi pompieri brasoveni  prezenti la Jocurile Mondiale ale Politiei si Pompierilor | imaginea 1 Fiind unul din cele mai importante evenimente sportive internaționale, Jocurile Mondiale ale Poliției și Pompierilor din 2023 este un eveniment sportiv antrenant și plin de satisfacții la nivel mondial, acesta desfășurându-se în perioada 28 iulie–6 august a.c.

Desfășurate de o dată la doi ani, Jocurile Mondiale ale Poliției și Pompierilor sunt o competiție în stil olimpic, cu peste 10.000 de sportivi reprezentând forțele de ordine, pompieri și ofițeri de poliție din peste 50 de țări din întreaga lume.

Acești sportivi concurează în peste 60 de sporturi unice. Fondată și găzduită de mai multe ori în Statele Unite, țările gazdă din trecut includ Australia, Canada, China, Irlanda de Nord, Spania și Suedia.

Fiind o competiție care dorește să scoată în evidență forța și condiția fizică a pompierilor și a forțelor de ordine din întreaga lume, dimensiunea și domeniul de aplicare al Jocurilor Mondiale ale Poliției și Pompierilor continuă să crească.

Anul acesta, competiția se desfășoară în Winnipeg, Canada, și vor participa peste 10.000 de sportivi din rândul forțelor de ordine, ale poliției și ale pompierilor, aceștia concurând în peste 60 de probe sportive diferite. Printre concurenții de anul acesta, participă pompierii militari brașoveni Durnă Bogdan și Pătrașcu Răducu. Li se urează mult succes!

Doi pompieri brasoveni  prezenti la Jocurile Mondiale ale Politiei si Pompierilor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.