Echipa ISU Botoșani a obținut locul al II-lea în clasamentul general

Marți, 01 August 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Echipa ISU Botosani a obtinut locul al II lea in clasamentul general | imaginea 1 Lotul sportiv din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani a arătat un adevărat spirit de echipă și determinare în cadrul concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, etapa zonală, care s-au desfășurat în perioada 26-28 iulie a.c. la Târgu Neamț.

Competiția a fost strânsă și s-au confruntat cu colegii lor de la ISU Neamț, ISU Bacău, ISU Suceava și ISU Iași, dar și cu un lot sportiv al pompierilor din Bulgaria.

Cu abilități extraordinare și pregătire pe măsură, lotul ISU Botoșani, format din col. Mihai Romică (șef lot), plt. adj. Giurgiu Gabriel (antrenor), plt. adj. sef Dutcovschi Doru, plt. adj. Ciubotaru Gabriel, sg. maj Pavel Ovidiu, sg. maj. Baltag Andrei, sld. Neculai Gabriel, sld. Patache Ionuț, sld. Dascălu Bogdan, sld. Condur Gabriel, sld. Roman Andrei, sld. Dutcovschi Eusebiu (concurenți) și plt. adj. șef Fecioru Cătălin, au reușit să se evidențieze în toate cele patru probe ale concursului.

În proba “Scara de fereastră”, au demonstrat rapiditate și pricepere în escaladarea unui turn de antrenament pentru salvarea victimelor. La proba “pista cu obstacole pe 100 de metri”, echipa a demonstrat agilitate și coordonare într-o competiție plină de provocări, obținând locul I.

Tot locul I au obținut și la proba de „stafetă 4x100 metri”, unde au arătat o sincronizare perfectă și au alergat cu îndârjire pentru a obține cea mai bună performanță. La proba “realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”, au dat dovadă de ingeniozitate, punând în aplicare toate cunoștințele dobândite în antrenamentele lor.

Cu aceste eforturi, echipa ISU Botoșani a obținut locul al II-lea în clasamentul general. Botoșănenii merită toate laudele și aprecierile pentru devotamentul și pregătirea lor exemplară, salvând vieți și fiind mereu pregătiți să facă față oricărei situații de urgență.

Punctajul obținut în cadrul tuturor etapelor zonale din țară va fi analizat, iar cele mai bune 11 loturi vor participa la etapa națională ce se va desfășura în perioada 26-28 august a.c., la Târgu Jiu. Se adresează felicitări lotului ISU Botoșani pentru performanță!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.