Pompieri mehedințeni pe podium la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor

Luni, 14 August 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pompieri mehedinteni pe podium la Jocurile Mondiale ale Politistilor si Pompierilor | imaginea 1 Doi pompieri mehedințeni, Lt. col. Lavinia Mariana Brebu și Lt. col. Adrian Bratu, au obținut rezultate impresionante la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, ce s-au desfăşurat în perioada 31 iulie - 7 august a.c., în Canada.

Așa cum s-au obișnuit, colegii Lavinia și Adrian au urcat și de această dată pe podium, ca la fiecare participare, reușind să câștige nouă medalii, dintre care şase la probele de înot şi trei la disciplina atletism.

În cadrul acestor jocuri, competiția este acerbă, întrucât reunește pompieri, poliţişti şi jandarmi, din peste 60 de țări, care sunt foarte bine pregătiți, uniţi de pasiunea pentru sport.

Și de această dată, Lavinia a strălucit, reușit să câștige şase medalii, dintre care două de aur, două de argint și două de bronz. Ea a devenit campioană mondială la probele: 100 m – spate și ştafetă 4*50 m – mixt, fiind medaliată cu argint la 200 m – mixt și ştafetă 4*50 m – liber și bronz la 50 m – bras și 200 m liber.

Sportiva este la cea de-a șaptea participare la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, unde a cucerit, în total, 40 de medalii, dintre care: 13 de aur, 15 de argint şi 12 de bronz.

Și colegul Adrian Bratu a obținut rezultate excelente, devenind campion mondial la proba de 400 metri plat, câștigând medalia de argint la săritura în lungime și medalia de bronz la proba de 200 metri plat.

Pompierul a fost la cea de-a treia participare în cadrul acestor jocuri, unde a reușit să cucerească 11 medalii: una de aur, șapte de argint și trei de bronz. Cei doi pompieri sunt un exemplu nu doar pentru colegi, ci mai ales pentru comunitate, fiind dovada vie că prin dedicare, efort fizic intens și perseverență, visurile pot deveni realitate.

Dacă în sport fac echipă împreună, în viața privată au reușit să-și întemeieze un cămin, rodul iubirii lor fiind Francesca, fiica în vârstă de doar un an, care are toate atributele de a deveni o campioană, cele mai pregnante fiind ambiția, determinarea și curajul.

Li se adresează felicitări dragilor colegi! Prin ei, sportul a devenit credința că o viață sănătoasă începe prin mișcare, iar succesul nu e imposibil de atins atunci când lupți pentru a deveni cea mai bună variantă a ta!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.