Pompierii călărăşeni s-au clasat pe locul întâi, cu rezultate foarte bune

Marți, 01 August 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pompierii calaraseni s au clasat pe locul intai  cu rezultate foarte bune | imaginea 1 În perioada 26-28 iulie a.c., a avut loc etapa zonală a Concursurilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, la care au participat loturi sportive ale pompierilor din cadrul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă Constanța, Ialomiţa, Tulcea și Călăraşi.

Cele 4 probe de „foc”, care compun competiţia serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă sunt: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri” şi „Dispozitivul de intervenţie la motopompă”, fiecare dintre acestea presupunând multă pricepere, antrenament, viteză de reacţie şi nu în ultimul rând multă îndemânare.

În urma disputării celor patru probe ale concursurilor, clasamentul general al fazei zonale a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Profesioniste pentru situații de urgență din România a arătat astfel: locul 1 - ISU Călărași, locul al II-lea – ISU Constanța, locul al III-lea - ISU Tulcea şi locul al IV-lea - ISU Ialomița.

Lotul sportiv al I.S.U. Călăraşi a obţinut rezultate foarte bune la toate cele patru probe de concurs, ceea ce dă speranțe către podiumul etapei finale, unde intră în concurs cele mai bune loturi din România. Se adresează felicitări tuturor competitorilor! Cinste pompierilor călărăşeni pentru ambiția cu care au concurat și multă baftă mai departe!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.