Rezultate excelente obținute de lotul ISU Bistrița-Năsăud

Marți, 01 August 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Rezultate excelente obtinute de lotul ISU Bistrita Nasaud | imaginea 1 La Etapa Zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, ediția 2023, în clasamentul general, lotul ISU Bistrița-Năsăud s-a clasat pe locul 2, la o diferență de 2 secunde față de ISU Cluj, cel mai bun timp obținut în istoria participărilor la această competiție de referință a pompierilor militari.

Echipa BN s-a clasat pe locul I la probele ”Scara de Fereastră” și ”Pista cu obstacole pe 100 m”, respectiv locul 2 la probele ”Ștafeta 4 X 100 m” și ”Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

Cel mai buni sportiv la probele individuale, Plt. adj. Cicșa Pamfir, a câștigat locul I la probele ”Scara de fereastră” și ”Pista cu obstacole pe 100 m”, precum și clasarea pe prima treaptă a podiumului la ”Individual cumulat”.

Rezultate individuale minunate au obținut și Plt. Crăcană Constantin, locul III la proba ”Scara de fereastră”, respectiv locul II la proba ”Pista cu obstacole pe 100 m”, precum și locul II la ”Individual cumulat” și Sg. maj. Colța Silviu - locul III la proba ”Pista cu obstacole pe 100 m”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.