Campionii de la ISU Sibiu - Plt. maj. Spinciu Iulian și Soldat Nistor Raul

Marți, 05 Septembrie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Campionii de la ISU Sibiu   Plt  maj  Spinciu Iulian si Soldat Nistor Raul | imaginea 1 În cadrul Concursurile Profesioniste pentru Situații de Urgență - Etapa Finală, pe lângă premiile acordate întregii echipe, s-au acordat și premii individuale pentru cei mai bun dintre cei mai buni.

Pompierii sibieni se mândresc cu ei:🥇Plt. maj. Spinciu Iulian - LOCUL I - proba “Pista cu obstacole” pe 100 m;🥇Soldat Nistor Raul - LOCUL I - proba “Scara de fereastră” și la proba “Duel”.

Ambiția, munca și determinarea i-au condus la aceste rezultate impresionante! Reprezentanții ISu Sibiu se mândresc cu ei și, pe această cale, întreaga familie a pompierilor sibieni îi felicită pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.