Cele mai bune echipe de pompieri s-au întrecut pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu

Marți, 05 Septembrie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Cele mai bune echipe de pompieri s au intrecut pe Stadionul Municipal din Targu Jiu | imaginea 1 Profesionalismul, ambiția și dorința de a fi printre cei mai buni au fost argumentele principale pentru ca pompierii lotului reprezentativ al ISU Argeș să îmbrățișeze, plini de entuziasm, provocarea de a concura, alături de alte 11 județe, la faza finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă - ediția 2023.

Aceasta a fost găzduită de ISU Gorj și s-a desfășurat în perioada 28-31 august a.c. Deși majoritatea dintre colegi au participat pentru prima dată la o competiție de acest fel, prin perseverență și mult antrenament, au reușit de la o zi la alta să evolueze din ce în ce mai mult.

În etapa finală, echipele s-au întrecut pe parcursul a patru probe, “Scara de fereastră”, “Pista cu obstacole pe 100 de metri”, “Ștafeta 4 x 100 de metri”, respectiv “Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”, și au dovedit că determinarea, curajul, rapiditatea și îndemânarea sunt calități esențiale pentru un câștigător.

Anual, competiția este organizată cu scopul de a dezvolta și îmbunătăți abilitățile și aptitudinile necesare gestionării situațiilor de urgență. Cei mai buni timpi s-au regăsit la următoarele loturi din clasamentul general:🥇ISU Neamţ;🥈ISU SIBIU;🥉ISU Bihor. Se adresează felicitări tuturor competitorilor pentru efortul depus și rezultatele obținute!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.