Final de competiție națională

Marți, 12 Septembrie 2023Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Final de competitie nationala | imaginea 1 Competiția Națională de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat a ajuns la final.

Timp de două zile, cele mai bune 18 echipe de salvatori au dat tot ce au avut mai bun pe parcursul probelor de descarcerare și acordarea de prim ajutor calificat, desfășurate în acest an la Iași.

Astfel, rapiditatea, abilitatea echipajelor, îndemânarea, modul de aplicare a manevrelor salvatoare de viață, profesionalismul și lucrul în echipă au fost elementele esențiale pentru desemnarea câștigătorilor.

În urma evaluărilor, clasamentul este următorul:

Proba de descarcerare:🥇ISU București-Ilfov 🥈ISU Iași 🥉ISU Dolj

Proba de Prim ajutor calificat:🥇ISU București-Ilfov 🥈ISU Maramureș🥉ISU Iași

Cel mai bun comandant de echipaj:🥇ISU București-Ilfov 🥈ISU Dolj🥉ISU Iași

Cea mai bună echipă de servanți:🥇ISU București-Ilfov 🥈ISU Dolj 🥉ISU Iași

Cea mai bună echipă de paramedici:🥇ISU Iași 🥈ISU București-Ilfov 🥉ISU Bihor

Această competiție a avut ca scop pregătirea în domeniul descarcerării și acordării primului ajutor calificat, precum și schimbul de bune practici în ceea ce privește strategiile de reducere a numărul victimelor, rezultate în urma accidentelor rutiere. Se adresează felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.