Rezultate meritorii pentru lotul ISU București-Ilfov

Marți, 12 Septembrie 2023Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Rezultate meritorii pentru lotul ISU Bucuresti Ilfov | imaginea 1 Lotul reprezentativ al ISU București-Ilfov a reușit un nou rezultat de excepție, care confirmă atât nivelul foarte bun de pregătire profesională, dovedit în țară și la nivel internațional, cât și ambiția deosebită a tuturor celor care fac parte din echipă.

La finalul celor două zile de concurs, ISU B-IF a fost desemnată echipa câștigătoare a competiției, la ambele probe: “Descarcerarea din vehicule”, respectiv “Acordarea primului ajutor calificat”.

Dincolo de rezultatul obținut prin munca în echipă și coeziunea puternică a membrilor lotului, juriul a mai acordat următoarele distincții pompierilor ISU B-IF:

  • locul I pentru cel mai bun comandant de echipaj;
  • locul I pentru cea mai bună echipă de servanți;
  • locul II pentru cea mai bună echipă de paramedici

ISU București-Ilfov apreciază seriozitatea și consecvența reprezentanților lor, care au făcut eforturi deosebite, în plan profesional și familial, pentru a reprezenta cu onoare instituția la toate competițiile la care au participat.

Se adresează mulțumiri, în mod deosebit, I.S.U.J. Iaşi - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi și tuturor persoanelor implicate în organizarea și desfășurarea ediției a IX-a a Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat, care în acest an a reunit 18 echipe de pompieri salvatori.

Se adresează felicitări tuturor pentru fair-play, colegialitate și prietenie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.