Două medalii de aur - Felicitări, Plutonier adjutant Călin Daniel!

Joi, 12 Octombrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Doua medalii de aur   Felicitari  Plutonier adjutant Calin Daniel | imaginea 1 Pompierul hunedorean, Plutonier adjutant Călin Daniel, a câștigat 2 medalii de aur la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, care s-au desfășurat în perioada 29 septembrie – 08 octombrie a.c. în Spania, la Torrevieja.

La competiție au participat peste 3000 de sportivi din 40 de țări, la 50 de sporturi, iar pompierul Detașamentului Petroșani a reușit sa fie cel mai bun la proba de Tir cu Arcul - proba 900 Target, iar cea de-a doua medalie de aur a obținut-o la proba 72 Match.

Comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Hunedoara transmite felicitări colegului lor. De asemenea, toți sunt mândri că noul campion al celor două dificile probe ale concursului european face parte din echipa pompierilor militari hunedoreni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.