Elsa - campioană națională la Campionatul de dresaj canin

Marți, 24 Octombrie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Elsa   campioana nationala la Campionatul de dresaj canin | imaginea 1 În perioada 16-19 octombrie a.c., Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne a organizat la Centrul Chinologic Sibiu, Campionatul Național de Dresaj Canin pentru câinii de serviciu din cadrul ministerului.

Elsa, câinele de căutare-salvare al ISU Sibiu, a obținut locul 1 la acest campionat la secțiunea “Câine de căutare-salvare în mediul urban”, parcurgând în cele trei zile de competiție o mulțime de probe complexe de la depășirea de obstacole de diferite tipuri, până la găsirea și semnalarea de victime în timpul unor trageri, într-un timp cât mai scurt.

Elsa este un ciobănesc belgian malinois în vârstă de 4 ani și 8 luni care alături de Plt. Sabou Ionuț se antrenează și participă la o mulțime de exerciții, fiind pregătită să intervină într-o situație de urgență care impune găsirea de victime. Pompierii sibieni sunt mândri că Elsa și-a demonstrat abilitățile nemaipomenite în cadrul acestui campionat și se bucură că face parte din echipa ISU Sibiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.