Felicitări lotului reprezentativ al ISU Tulcea, la concursul “Scări”!

Joi, 12 Octombrie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Felicitari lotului reprezentativ al ISU Tulcea  la concursul  Scari | imaginea 1 În perioada 04 - 06 octombrie a.c., s-a desfășurat la Satu Mare cea de-a X-a ediție a concursului internațional “Scări”, destinat pompierilor, care a presupus urcarea 210 trepte interioare, purtând un echipament de protecție și accesorii ce cântăreau 35 de kg.

Pompierul tulcean, Plt. Barbato Mihail, a urcat pe podium, ocupând locul al III-lea la categoria -30, ajungând la linia de sosire în timpul de 1 minut și 08 secunde.

De asemenea, lotul ISU “Delta” Tulcea a fost compus din plt. Barbato Mihail, sld. Iosif Cristian, sld. Raiciu George, sld. Moise George, plt. adj. Ciubota Daniel, plt. adj. Cacenco Paul, sg. maj. Gâlceavă Vlad, iar echipa formată din plt. Barbato Mihail și sld. Iosif Cristian a obținut un timp de 1 minut și 11 secunde, ocupând locul IV la proba pe echipe.

Se adresează felicitări colegilor pentru efortul depus și pentru rezultatele obținute!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.