ISU Brașov a cucerit podiumul la Concursul Pompierilor

Marți, 31 Octombrie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

ISU Brasov a cucerit podiumul la Concursul Pompierilor | imaginea 1 Vineri, 27 octombrie a.c., a avut loc Concursul Pompierilor, organizat de Romcim în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Țara Bârsei” al județului Brașov, desfășurat în cadrul Fabricii de ciment Romcim din Hoghiz.

După o ștafetă dificilă, în care cele 14 echipe au dovedit spirit de echipă și fair-play, cele 2 echipe formate din pompieri militari ai Detașamentului 1 de Pompieri au cucerit primele 2 locuri ale podiumului, urmate îndeaproape de Detașamentul de Pompieri Făgăraș, care a obținut locul 3.

De asemenea, SVSU Hoghiz a obținut prestigiosul loc 1 la categoria Servicii Private și Voluntare. Se adresează felicitări tuturor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.