Kara a obținut medalia de argint la Campionatul de dresaj canin

Marți, 24 Octombrie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Kara a obtinut medalia de argint la Campionatul de dresaj canin | imaginea 1 În perioada 16-19 octombrie a.c., cupluri chinotehnice din cadrul structurilor ministerului și-au testat abilitățile în cadrul Campionatului de Dresaj al câinilor de serviciu din Ministerul Afacerilor Interne - Ediția 2023, desfășurat la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu.

Acestea au concurat pentru a obține un loc fruntaș la una din următoarele probe de concurs: câine universal, detectare stupefiante, căutare și salvare persoane și detectare explozivi. Încă o dată, cei MAI buni prieteni ai omului au dovedit rolul esențial și importanța pe care o au în îndeplinirea misiunilor.

Kara, câinele de căutare-salvare al pompierilor brașoveni, dar și prietena tuturor copiilor care vin în vizită la pompieri de „Ziua Porților Deschise”, s-a întors anul acesta cu o medalie de la Campionatul de Dresaj al Câinilor de Serviciu al Ministerului Afacerilor Interne.

În acest campionat, Kara a confirmat forma bună în care se află și a câștigat al doilea loc al podiumului la categoria „Câine căutare și salvare urbană”. Se adresează felicitări conductorului, plt. adj. Țipu Cosmin, care a fost alături de Kara din primele luni de viață ale acesteia, educându-o în cel mai bun mod posibil și transformând-o în campioana curajoasă de astăzi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.