Locul III pentru lotul ISU București-Ilfov, la World Rescue Challenge 2023

Marți, 24 Octombrie 2023Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Locul III pentru lotul ISU Bucuresti Ilfov  la World Rescue Challenge 2023 | imaginea 1 Un nou rezultat deosebit reușit de lotul ISU București-Ilfov participant la competiția World Rescue Challenge 2023, desfășurată în Spania.

Echipa de descarcerare s-a clasat pe locul III la proba “scenariul complex”, care a implicat și de această dată un grad ridicat de dificultate pentru toate cele 35 de echipe participante.

Această reușită confirmă perseverența membrilor lotului, care s-au pregătit temeinic în poligonul de antrenament în operațiuni de descarcerare, operaționalizat în acest an.

Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților la competiție, care au contribuit la reprezentarea cu succes a țării noastre. Privim cu încredere și optimism spre World Rescue Challenge 2024!

Membrii echipei de descarcerare sunt următorii: plutonier adjutant Băltoiu Marin, plutonier major Gavriloiu Alexandru, plutonier adjutant Sora Sorin, sergent major Stanciu Valentin, plutonier Stanciu Alexandru și sergent major Mihalache Bogdan.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.