Pompierii ISU Brașov, campioni la concursul “Ultimate Firefighter”

Vineri, 06 Octombrie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pompierii ISU Brasov  campioni la concursul  Ultimate Firefighter | imaginea 1 Marți, 3 octombrie a.c., la Competiția internațională European Police and Fire Games, cei doi pompieri brașoveni care reprezintă instituția au participat la „Ultimate Firefighter”, o probă specifică Armei pompierilor.

Pentru a obține un timp cât mai bun, concurenții trebuie să depună un efort fizic susținut și să-și demonstreze calitățile fizice precum forță, rezistență și îndemânare. Cei doi colegi și-au demonstrat din nou abilitățile și pregătirea fizică, obținând rezultate remarcabile.

Aceștia s-au clasat astfel: Lt. Istrate Sandu a obținut prestigiosul loc 1 la categoria lui de vârstă (35-39 ani), iar plt. Gâțeiu Marius a adăugat colecției sale încă o medalie de bronz, urcând pe a treia treaptă a podiumului la categoria de vârstă 18-29 de ani.

Totodată, cei doi au concurat la proba pe echipe, la categoria open (fără limită de vârstă), unde au participat alături de alți doi colegi de Armă, devenind campioni și la acestă probă și obținând încă o medalie de aur. Li se urează felicitări 𝒅𝒓𝒂𝒈𝒊lor 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒈𝒊 𝒔̦𝒊 𝒔𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔 𝒔̦𝒊 𝒍𝒂 𝒖𝒓𝒎𝒂̆𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆𝒍𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒃𝒆!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.