Pompierii harghiteni, pe podium!

Marți, 10 Octombrie 2023Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Pompierii harghiteni  pe podium | imaginea 1 Așa cum s-au obișnuit deja, colegii Cantea Dan Marian și Boldizsar Istvan nu au venit acasă fără trofee, obținând locul I la proba pe echipe, dar și premii individuale, în urma participării, zilele trecute, la Concursul Internațional “Scări”, desfășurat la Satu Mare.

Competiția nu a fost una ușoară și a constat în urcarea a 210 trepte, până la etajul 10 al Palatului Administrativ pe scările interioare, individual sau în echipă, salvatorii fiind echipați în costum ce cântărește 35 kg.

Cantea Dan Marian a obținut locul I la probele individuale, la categoria peste 40 ani. Boldizsar Istvan a obținut locul II la probele individuale, la aceeași categorie de vârstă. Se adresează felicitări dragilor colegi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.