Românul care a stabilit un nou record - Felicitări, Plt. adj.-șef Ciprian Grecu!

Vineri, 17 Mai 2024Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Romanul care a stabilit un nou record   Felicitari  Plt  adj  sef Ciprian Grecu | imaginea 1 𝗠𝗮̂𝗻𝗱𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗖𝗶𝗽𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗚𝗿𝗲𝗰𝘂, 𝘀𝗮𝗹𝘃𝗮𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗿𝗼𝗺𝗮̂𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝘀𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁 𝘂𝗻 𝗻𝗼𝘂 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱 𝗶̂𝗻 𝗰𝘂𝗿𝘀𝗮 𝗽𝗼𝗺𝗽𝗶𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗘𝗹𝘃𝗲𝘁̦𝗶𝗮!

Competiția „Stairways to heaven”, derulată în perioada 11-12 mai a.c., a adunat la linia de start sute de participanți. Aceștia au alergat pe scările funicularului Piotta-Ritom, pe o lungime de 1,3 km cu o diferență de nivel de 790 m.

Prima zi a concursului a fost dedicată sportivilor cu echipamente de alergare, iar cea de-a doua, pompierilor care au concurat îmbrăcați în echipamentele de protecție specifice. La proba salvatorilor, „Firefighter challenge”, unde au participat 141 de concurenți din 10 țări, Ciprian a obținut cel mai bun timp, astfel că această provocare a fost finalizată în doar 56 de minute.

Ciprian este Plutonier adjutant-șef în cadrul ISU Neamţ, iar prezența sa constantă pe podiumul competițiilor sportive reprezintă un exemplu de determinare și disciplină, precum și dovada dedicării sale față de arma nobilă a salvatorilor. Felicitări, Ciprian! Ești o sursă de inspirație pentru noi toți!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.