Demonstrație de profesionalism, dedicare și promptitudine

Luni, 10 Iunie 2024Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Demonstratie de profesionalism  dedicare si promptitudine | imaginea 1 În perioada 4-6 iunie a.c., a avut loc faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat, organizată în acest an la ISU Harghita.

Nu a fost doar o simplă competiție, a fost o adevărată demonstrație de profesionalism, dedicare, promptitudine și empatie.

Reprezentanții ISU Sibiu se mândresc cu echipa de descarcerare și prim ajutor care a reprezentat unitatea în această competiție strânsă și plină de provocări imprevizibile.

Lotul ISU Sibiu a fost format din: Comandant de echipaj - Plt. Gheorghiu Raul; Servanți - Plt. Adj. Șef Severin Șerban și Plt. Adj. Șef Stănilă Adrian; Paramedici - Plt. Nița Maria, Plt. Mionici Iulian, Plt. Stănculeț Sandu; Șef de lot - Plt. Dudaș Dragoș.

Ei sunt cei care au reprezentat ISU Sibiu și au demonstrat încă o dată că munca în echipă, colaborarea permanentă aduc rezultate! Cei șapte salvatori s-au clasat pe podium, ocupând locul trei.

Fiecare membru și-a adus aportul unic, contribuind la succesul general al echipei și în final la reușita misiunii. Performanța lor nu doar că a demonstrat abilități tehnice și cunoștințe profunde, dar și o dedicare remarcabilă față de misiunea lor de a salva vieți. Această realizare servește drept inspirație pentru alți profesioniști din domeniul intervențiilor de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.