Felicitări, Plutonier major Bozsitz Claudiu!

Vineri, 07 Iunie 2024Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Felicitari  Plutonier major Bozsitz Claudiu | imaginea 1 Plt. maj. Bozsitz Claudiu, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, va participa la competiția Toughest Firefighter Alive (TFA) 2024. TFA este o competiție internațională a pompierilor, considerată una dintre cele mai dure din lume.

Evenimentul va avea loc în perioada 8-9 iunie a.c., la Elisabeth-Krankenhaus, Rheydt, Germania, și va reuni 170 de pompieri din diverse țări, printre care Austria, Belgia, Franța, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Țările de Jos. Participanții vor concura atât în probe individuale, cât și pe echipe, testându-și limitele în exerciții de o dificultate extremă.

Participarea pompierului arădean la această competiție reprezintă o oportunitate de a-și demonstra profesionalismul și dedicarea pe o scenă internațională, reflectând astfel sutele de ore de pregătire.

Reprezentanții ISU Arad sunt mândri de Claudiu și îi urează mult succes în această competiție de anvergură! Determinarea și curajul lui sunt o sursă de inspirație pentru toți, iar participarea lui la TFA 2024 aduce onoare inspectoratului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.