Lotul IGSU, pe podium la Competiția Internațională GrimpDay 2024

Marți, 25 Iunie 2024Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Lotul IGSU  pe podium la Competitia Internationala GrimpDay 2024 | imaginea 1 Acest concurs prestigios s-a desfășurat în perioada 12-16 iunie a.c., la Namur, Belgia, și a reunit 24 de echipe de salvatori din întreaga lume.

Echipa reprezentativă a IGSU, formată din 10 pompieri militari de la ISU București-Ilfov, ISU Alba, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botoșani, ISU Brașov, ISU Cluj, ISU SIBIU și ISU Timiș a obținut locul 3 la proba de urcare pe coardă de 70m și locul 6 în clasamentul general la competiția GrimpDay 2024.

Experiența fiecărui membru și coordonarea impecabilă au fost doar câteva elemente care au contribuit la obținerea unor rezultate remarcabile.

Competitorii și-a demonstrat abilitățile și capacitatea de gestionare a situațiilor de urgență complexe, conform scenariilor, care au presupus derularea misiunilor la clădiri înalte, stadioane, poduri, elevatoare pentru ambarcațiuni, structuri metalice, teren accidentat, inclusiv zone din cetatea Namur.

Lansat în 2006 de membrii departamentului regional de pompieri din Namur, competiția internaționala GrimpDay a devenit un reper important de pregătire, reunind personal specializat în misiuni de salvare de la înălțime (pompieri, protecție civilă, armată, poliție).

Rezultatele obținute reflectă beneficiile pregătirii intense și munca în echipă a participanților. Felicitări pentru munca și efortul depus și vă urăm mult succes la viitoarele competiții!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.