Lotul ISU Alba din nou pe podium!

Miercuri, 05 Iunie 2024Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Lotul ISU Alba din nou pe podium | imaginea 1 În perioada 27 - 29 mai a.c., salvatorii din cadrul ISU Alba au concurat în probe specifice de descarcerare și acordare a primului ajutor medical care au simulat condițiile reale ale unor accidente grave cu victime.

Totul contratimp și sub presiunea unor evaluatori care au luat în considerare orice detaliu. După două zile de adrenalină și acțiune din plin, salvatorii militari au obținut urmăroarele rezultate:

🥇Locul I la Descarcerare din autovehicule; 🥇Locul I la Acordare prim ajutor calificat; 🥇Cea mai bună echipă de descarcerare;🥇Cea mai bună echipă de paramedici;🥇Cel mai bun comandant de echipaj.

Competiția Națională de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat s-a desfășurat în localitatea Caransebeș, iar lotul ISU Alba a concurat cu alte loturi din cadrul ISU Arad, ISU Caraș-Severin, ISU Hunedoara și ISU Timiș. Felicitări, dragi colegi și mult succes la etapa națională!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.