Pompierii militari teleormăneni, din nou pe podium!

Luni, 10 Iunie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pompierii militari teleormaneni  din nou pe podium | imaginea 1 Au demonstrat că sunt printre cei mai buni, iar cetățenii pot avea încredere în ei pe timpul situațiilor de urgență!

ISU Teleorman a obținut locul al III-lea la proba „Acodarea primului ajutor calificat” și locul al V-lea la „Descarcerarea din autovehicule”, în cadrul Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat.

Aceasta a avut loc la Giurgiu, în perioada 04 - 06 iunie a.c., și la care au participat echipajele reprezentative din șase județe - Teleorman, Giurgiu, Dâmbovița, Călărași, Ialomița și Prahova. Echipele au lucrat simultan, fiind apreciate, atât îndemânarea și rapiditatea, cât și aplicarea cu strictețe a tehnicilor specifice de intervenție.

Probele au constat în extragerea unor victime dintre fiarele contorsionate ale mașinilor, în urma unor accidente rutiere grave, pe baza unor scenarii create special pentru fiecare echipaj. La fel de importantă a fost și acordarea primului ajutor medical, în diferite situații.

Fair-play-ul a fost prezent pe tot parcursul competiției, iar efortul participanților a fost răsplătit cu diplome, trofee și medalii. La finalul competiției, clasamentul final a fost următorul:

Proba de descarcerare:🥇ISU Dâmbovița; 🥈ISU Prahova; 🥉ISU Ialomița.

Proba de acordare a primului ajutor calificat - traume:🥇ISU Prahova; 🥈ISU Ialomița; 🥉ISU Teleorman.

Felicitări colegilor pentru implicare și profesionalism și succese depline în misiunile viitoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.