Concursuri profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din zona Codru

Miercuri, 17 Aprilie 2019Maramureș
Sursa Foto: ISU Maramureș

Concursuri profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta din zona Codru | imaginea 1 Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență sunt partenerii ISU pe plan local, ei fiind cei care asigură prima intervenție în foarte multe situații limită, acționând atât în cooperare cu serviciile profesioniste, dar și individual, pentru salvarea vieților și a bunurilor materiale.

Vineri, 12 aprilie, a.c., pe terenul de fotbal de la Gârdani, s-a desfășurat Faza zonală a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din zona Codru. Au fost prezente echipaje din 6 comune și un oraș.

Concursul s-a desfășurat în condiții un pic mai dificile ca de obicei, ploaia, și mai ales iarba udă, influenţând evoluția concurenților. La concurs a asistat și col. Pavel Baltaru, inspector-șef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş. La finalul întrecerilor, clasamentul a arătat astfel:

  1. SVSU Fărcașa
  2. Gârdani
  3. Orașul Ulmeni
  4. Băița de Sub Codru
  5. Bicaz
  6. Ariniș
  7. Ardusat.

Ocupantele primelor trei locuri au primit diplome din partea organizatorilor. Echipajul comunei Fărcașa, condus de către Viorel Armaș, șef de lot, a dominat concursul la toate capitolele și va reprezenta zona Codru la faza județeană a competiției. Componența SVSU Fărcașa: Viorel Armaș - Șef lot, Alin Glodan, Cătălin Câmpan, Dinu Nistor, Nicolae Pop, Cristian Armaș, Cristian Paușeniuc, Cătălin Fănățan, Ionel Fănățan, Marius Armaș, Călin Dragoș, Nelu Călăuz, Vasile Armaș, Cirțiu Cătălin. Șef Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Fărcașa - Flavius Nicoară.

De mai bine de 7 ani, SVSU Fărcașa a câștigat faza zonală a acestui concurs, clasându-se pe poziţii fruntașe și la faza judeţeană. Acest lucru denotă implicare, seriozitate şi disciplină în pregătire, făcând cinste comunei Fărcașa. Felicitări componenților echipajului și celor care se implică în pregătirea lor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.