Ambiție, dăruire și fair-play!

Marți, 18 Iunie 2019Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

Ambitie  daruire si fair play | imaginea 1 În comuna Baia de Fier s-a desfășurat vineri, 14 iunie, a.c., faza județeană a concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență.

Sunt puțini, probabil, cei care știu că pe lângă pompierii militari pe care îi vedem zilnic intervenind în sprijinul cetățenilor, există și pompieri civili și pompieri privați. În cadrul fiecărei unități administrativ teritoriale sunt constituite Servicii voluntare pentru situații de urgență, iar în cadrul operatorilor economici cu grad ridicat de risc sunt constituite Servicii private pentru situații de urgență.

Lupta a fost una foarte aprinsă pentru că, pe lângă orgolii și dorința de a arata cât de pregătiți sunt, câștigătorii se vor prezenta la Faza interjudețeană a acestei competiții care se va desfășura în județul Caraș-Severin în prima jumătate a lunii iulie.

La finalul competiției clasamentul a fost următorul:

Servicii Private pentru Situații de Urgență:

  • Locul I - S.C. MINPREST SERV S.A.
  • Locul II - S.C. EXPERT PETROLEUM SOLUTIONS S.A.
  • Locul III - S.C. CONPET S.A. - Sector Bărbătești

Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență:

  • Locul I - SVSU Tg-Cărbunești
  • Locul II - SVSU Rovinari
  • Locul III - SVSU Turcinești

Cinste învingătorilor, onoare învinșilor! Trebuie să le mulțumim acestor oameni pentru participare, pentru dăruire și pentru că atunci când trebuie ne putem baza pe ei și pe pregătirea lor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.