Echipaje de voluntari în competiţia organizată de ISU Hunedoara

Luni, 10 Iunie 2019Hunedoara
Sursa Foto: ISU Hunedoara

Echipaje de voluntari in competitia organizata de ISU Hunedoara | imaginea 1 Echipajele de voluntari în domeniul situaţiilor de urgenţă s-au întrecut în aceste zile în competiţia organizată de ISU Hunedoara.

Voluntarii au avut de trecut probe care atestă o bună pregătire fizică, dar şi cunoaşterea echipamentelor şi procedurilor de intervenţie în lupta cu focul.

La Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă pe primul loc s-a clasat SVSU Petrila, locul doi a fost adjudecat de SVSU Simeria, în timp ce SVSU Haţeg a ocupat locul 3. Cea mai bună echipă a Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă este SPSU Macon SA. Pe locul secund a urcat SPSU Electrocentrale Deva, iar pe trei SPSU Arcelor Mittal Hunedoara.

Aportul voluntarilor şi implicit pregătirea lor reprezintă un avantaj în arhitectura sistemului de răspuns în situaţii de urgenţă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.