Etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale SVSU/SPSU din judeţul Sălaj

Duminică, 09 Iunie 2019Salaj
Sursa Foto: ISU Salaj

Etapa judeteana a concursurilor profesionale ale SVSU SPSU din judetul Salaj | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, a desfăşurat miercuri, 5 iunie, a.c., pe Stadionul Municipiului Zalău, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru situaţii de urgenţă.

La competiţie au participat trei echipaje ale serviciilor private (SC Michelin România, SC Rompetrol Downstream şi SC Rominserv Valves) şi trei echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă ale localităţilor Crasna, Sărmăşag şi Marca. Concurenţii au dat dovadă, la probele desfăşurate, de spirit de echipă, competitivitate, profesionalism şi o bună organizare pe parcursul a trei probe: ştafetă 4x100 de metri, proba de îndemânare şi viteză, realizarea dispozitivului de intervenţie.

Concursul a avut ca scop dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţii în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire, a capacităţii de intervenţie a membrilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

Clasamentul general s-a prezentat astfel, la SVSU: Marca, prima poziţie, urmaţi de Crasna şi Sărmăşag, iar la SPSU: prima poziţie a ocupat-o Michelin, urmaţi de Rominserv Valves şi Rompetrol Downstream. Câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome, cupe şi medalii. Poziţiile întâi vor participa la etapa interjudeţeană a concursului ce se va desfăşura în perioada 01 - 15 iulie a.c., în judeţul Sălaj. Felicitări participanţilor şi colegilor pentru buna desfăşurare a activităţii, felicitări câştigătorilor care vor reprezenta judeţul Sălaj în următoarea etapă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.