Îndemânare, rapiditate și ambiție la concursurile profesionale ale SVSU și SPSU din Teleorman

Luni, 10 Iunie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Indemanare  rapiditate si ambitie la concursurile profesionale ale SVSU si SPSU din Teleorman | imaginea 1 Vineri, 7 iunie, a.c., începând cu ora 09.00, membrii serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din județul Teleorman s-au întâlnit pe Stadionul Municipal Roșiorii de Vede pentru a-și dovedi îndemânarea și pregătirea la faza județeană a concursurilor profesionale, organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu sprijinul Consiliului Județean și cel al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din municipiul Roșiorii de Vede.

Pompierii civili au avut de trecut trei probe de foc, toate contra-cronometru, și anume: pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta 4 x 100 m și dispozitivul de intervenție.

După desfășurarea probelor de concurs, locul I la categoria serviciilor private pentru situații de urgență (SPSU) a fost ocupat de către Falck Fire Service S.R.L., iar la serviciile voluntare (SVSU) de către lotul localității Vitănești.

Timpii foarte buni obținuți de către aproape toți concurenții și spiritul de fair-play au constituit principalele elemente ale acestei întreceri, câștigătorii, pe lângă participarea la faza interjudețeană, fiind răsplătiți cu diplome și premii în bani puși la dispoziție de Consiliul Județean Teleorman.

Îi felicităm și le urăm succes la etapele următoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.