Şi-au testat abilitățile practice, dând dovadă de curaj, echilibru și spirit de echipă

Marți, 18 Iunie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Si au testat abilitatile practice  dand dovada de curaj  echilibru si spirit de echipa | imaginea 1 Joi, 13 iunie, a.c., pompieri civili din 9 SVSU din zona Ciuc: Cârța, Ciceu, Dănești, Frumoasa, Mădăraș, Sândominic, Sânmartin, Sâncrăieni și Siculeni au luptat pentru titlul de campioni ai celei de-a treia faze zonale a Concursurilor Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență.

În cadrul celor trei probe ale concursului derulat în localitatea Sâncrăieni, cei înscriși și-au testat abilitățile practice, dând dovadă de curaj, echilibru și spirit de echipă.

Clasamentul final a fost următorul:

  • 🥇SVSU Sânmartin;
  • 🥈SVSU Sâncrăieni.

La proba individuală "Pista cu obstacole pe 100m", în funcție de cel mai bun timp obținut, Albert Hunor - SVSU Dănești s-a clasat pe primul loc, Dolos Laszlo - SVSU Sândominic a obținut locul II, în timp ce lui Miklos Ervin - SVSU Sânmartin i-a revenit locul III. Totodată, i s-a acordat diplomă de excelență, pentru întreaga activitate, celui mai vârstnic pompier voluntar: Both Istvan - SVSU Cârța.

Vinei, 14 iunie, a.c., tot în comuna Sâncrăieni, au intrat în concurs cele 3 echipe câștigătoare ale etapelor zonale: SVSU Sărmaș, SVSU Vlăhița și SVSU Sânmartin, în cadrul etapei judeţene a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență.

Le urăm sincere felicitări tuturor participanților și le dorim ca și de acum înainte să sprijine pompierii militari în protejarea comunităților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.