Au fost pe primul loc!

Marți, 16 Iulie 2019Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

Au fost pe primul loc | imaginea 1 Săptămâna trecută, echipa de pompieri a S.C. MINPREST SERV S.A. a ocupat prima treaptă a podiumului la Faza interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situaţii de Urgență, acolo unde s-au întrecut pentru primul loc cu pompierii privați din județele Mehedinți, Vâlcea, Olt, Caraș-Severin, Dolj și Hunedoara.

Aceasta nu este o întâmplare, pompierii privați din cadrul S.C. MINPREST SERV S.A. ocupând și anul trecut prima treapă a podiumului la această fază a competiției, făcând, de asemenea, o figură frumoasă și la Faza națională a competiției unde au ocupat locul IV.

Anul acesta, 2019, Faza națională a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență se va desfășura în prima decadă a lunii august. Avem convingerea că echipa pompierilor din cadrul S.C. MINPREST SERV S.A. va demonstra încă o dată că sunt profesioniști, că sunt pregătiți și cu siguranță vor ocupa una dintre treptele podiumului. Bravo, băieți!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.