Faza judeţeană a concursurilor profesionale ale SVSU/SPSU

Marți, 09 Iulie 2019Arges
Sursa Foto: ISU Arges

Faza judeteana a concursurilor profesionale ale SVSU SPSU | imaginea 1 În urma etapelor trecute cu brio la fazele județene ale concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situaţii de Urgenţă, echipe ale județelor Argeș, Dâmbovița, Prahova, Giurgiu, Teleorman și București-Ilfov s-au prezentat în perioada 03 - 05 iulie, a.c., la faza interjudețeană ce s-a desfășurat pe stadionul municipal din Câmpulung.

Urmărind performanța unui timp foarte scurt de răspuns și o acțiune cât mai eficientă pentru îndeplinirea misiunilor în situaţii de urgenţă, concurenții au dat dovadă de spirit de echipă și competițional, dar și fairplay, pe parcursul a trei probe practice – „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” şi „Dispozitivul de intervenţie”, desfășurate sub îndrumarea specialiștilor ISU Argeș. După susținerea probelor de concurs, clasamentul general a fost următorul:

La Serviciile Private pentru Situații de Urgență:

  • I. Serviciul Privat pentru Situații de Urgență S.C. AUTOMOBILE DACIA, Argeș
  • II. Serviciul Privat pentru Situații de Urgență GEO STING, București-Ilfov
  • III. Serviciul Privat pentru Situații de Urgență FALCK FIRE SERVICES, Teleorman

La Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență:

  • I. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Domnești, Argeș
  • II. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vitănești, Teleorman
  • III. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vedea, Giurgiu

Felicitări pentru dăruire și performanțe!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.