Locul I pentru Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Fireproof Team Ploiești

Duminică, 11 August 2019Prahova
Sursa Foto: ISU Prahova

Locul I pentru Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta Fireproof Team Ploiesti | imaginea 1 După o luptă acerbă, timp de două zile, s-au stabilit câştigătorii etapei naţionale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

Competiția a avut loc între cele mai bune echipaje de pompieri civili din țară, la clasamentul general locul I fiind ocupat de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgență al comunei Săbăoani, judeţul Neamț și de Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Fireproof Team Ploiești, județul Prahova.

16 echipaje de pompieri au depus eforturi susținute pentru obţinerea celor mai buni timpi la cele trei probe de concurs, desfășurate pe terenul din incinta Hipodromului Ploiești. De asemenea, în cadrul ceremoniei, a fost transmisă ștafeta pentru organizarea etapei naționale în anul 2020, reprezentantului Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad.

Câştigătorii au primit premii, precum și diplome, medalii și cupe, iar toţi participanţii au fost felicitaţi pentru pregătirea, dăruirea şi fair play-ul prezentate în concurs.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.