Au început concursurile profesionale ale SVSU din Maramureş

Vineri, 25 Martie 2022Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Au inceput concursurile profesionale ale SVSU din Maramures | imaginea 1 Duminică, 20 martie a.c., au început concursurile serviciilor voluntare pentru situații de urgență din județ. Prima etapă zonală s-a desfășurat în comuna Repedea. În cadrul competiției, participanții s-au întrecut în două probe: “Pista cu obstacole pe 100 de metri” și “Dispozitivul de intervenție”.

În concursul de duminică, cei mai bine pregătiți s-au dovedit a fi componenții echipei S.V.S.U. Poienile de Sub Munte, care au urcat pe prima treaptă a podiumului, urmați de membrii S.V.S.U. Ruscova și S.V.S.U. Vișeu de Jos. Diploma de fair-play a fost conferită reprezentativei S.V.S.U. Repedea.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență urmăresc, printre altele, dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență, respectiv evaluarea nivelului de pregătire a capacității de intervenție a acestor servicii.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Maramureș se desfășoară pe parcursul a șapte etape zonale. Competiția reprezentativelor S.V.S.U. va continua în perioada următoare, cu concursurile organizate la Valea Chioarului și Budești.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.