Concursurile SVSU/SPSU, în judeţul Sibiu

Marți, 21 Iunie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Concursurile SVSU SPSU  in judetul Sibiu | imaginea 1 În perioada 17-18 iunie a.c., s-a desfășurat etapa județeană a concursurilor serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, care a avut loc în poligonul de pregătire al ISU Sibiu.

La aceste concursuri au participat 5 echipaje ale serviciilor private pentru situații de urgență și 6 echipaje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență, din cadrul primăriilor de pe raza județului Sibiu.

Echipajele participante la concurs și-au dovedit abilitățile practice pe parcursul a trei probe, și anume: Ștafeta 4x100 metri, Pista de îndemânare şi viteză, precum și Dispozitivul de intervenție. În urma concursului, clasamentul este următorul:

Locul I – Serviciul voluntar pentru situații de urgență al orașului Cisnădie;

Locul II - Serviciul voluntar pentru situații de urgență al comunei Sadu;

Locul III - Serviciul voluntar pentru situații de urgență al orașului Tălmaciu.

Locul I - Serviciul privat pentru situații de urgență S.C. Dedeman S.A.;

Locul II - Serviciul privat pentru situații de urgență Privat Pompieri Company;

Locul III - Serviciul privat pentru situații de urgență S.C. Carrefour S.A.

Competiția a avut ca principal obiectiv perfecționarea aptitudinilor şi deprinderilor necesare intervențiilor în situații de urgență pentru membrii acestor echipaje, precum și continuarea tradiției de voluntariat si pregătire în domeniul apărării împotriva incendiilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.