Concursurile SVSU/SPSU din judeţul Bistriţa-Năsăud

Duminică, 05 Iunie 2022Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Concursurile SVSU SPSU din judetul Bistrita Nasaud | imaginea 1 Concursurile serviciilor voluntare pentru situații de urgență din județul Bistrița-Năsăud s-au desfășurat duminică, 29 mai a.c., cu întrecerile dintre serviciile voluntare și private pentru situații de urgență din zona de competență, desfășurate pe stadionul ”Jean Pădureanu” din municipiul Bistrița.

În cadrul competiției, participanții s-au întrecut în trei probe: ,,Pista cu obstacole pe 100 metri” ,,Dispozitivul de intervenție” și ,,Ştafeta 4 x 100 metri”. Concursul a fost organizat de ISU Bistrița –Năsăud, cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița–Năsăud. Podiumul s-a prezentat astfel:

SVSU

  • Locul 1- echipa S.V.S.U. Lunca Ilvei;
  • Locul 2- echipa S.V.S.U. Dumitra;
  • Locul 3- echipa S.V.S.U. Șieuț.

SPSU

  • Locul 1 - echipa S.P.S.U. Silvania Internațional;
  • Locul 2 – echipa S.P.S.U. Rombat.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă urmăresc, printre altele, dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, respectiv evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a acestor servicii.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgenţă din Bistrița–Năsăud se desfășoară în fiecare an, iar în etapa următoare (zonală) s-au calificat primele clasate la fiecare categorie, urmând a reprezenta județul în acea fază a competiției.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.