Faza județeană a concursurilor profesionale ale SVSU şi SPSU din județul Argeș

Luni, 06 Iunie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Faza judeteana a concursurilor profesionale ale SVSU si SPSU din judetul Arges | imaginea 1 În data de 02 iunie a.c., pe stadionul municipal Câmpulung, a avut loc faza județeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență din județul Argeș.

Pompierii s-au întrecut în cadrul probelor cu tematică specifică serviciilor profesionale pentru situaţii de urgenţă, ce au caracter tehnico-aplicativ şi sportiv. Acestea au constat în trei probe: „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Dispozitivul de intervenţie” şi „Ştafeta 4x100 metri”, iar organizarea lor este anuală, atât individual, cât și pe echipe la nivel județean, național și internațional.

Prin organizarea acestor concursuri se urmărește dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire, a capacităţii de intervenţie, popularizarea în rândul cetăţenilor a unor aspecte specifice activităţilor desfăşurate de către serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, precum și îmbunătățirea relațiilor de colaborare între servicii.

A fost o competiție solicitantă, care la final și-a aflat echipajele reprezentative la faza interjudeţeană, ce se va desfăşura în perioada 1-15 iulie a.c.

🚩Ierarhia în clasamentele Serviciilor Private pentru Situații de Urgență și-a menținut ordinea pentru cele trei probe, iar clasamentul general a arătat după cum urmează:

  • Locul I: S.C. Automobile Dacia S.A.;
  • Locul II: Raten I.C.N.;
  • Locul III: S.C. Falck Fire Services S.R.L.

🚩În ceea ce privește situația clasamentelor la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență, locul I a fost ocupat de către UAT Mioveni, iar la finalul celor trei probe, situația a fost următoarea:

  • Locul I: Bogdan Cristinel (UAT Mioveni);
  • Locul II: Răducu Irinel (UAT Mioveni);
  • Locul III: Florea Cosmin (UAT Mioveni).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.