Îndemânare, rapiditate, ambiție și fair-play la concursurile profesionale

Marți, 14 Iunie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Indemanare  rapiditate  ambitie si fair play la concursurile profesionale | imaginea 1 Vineri, 10 iunie a.c., începând cu ora 09.00, membrii serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din județul Teleorman s-au întâlnit pe Stadionul Municipal Roșiorii de Vede pentru a-și dovedi îndemânarea și pregătirea la faza județeană a concursurilor profesionale.

Acestea au fost organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu sprijinul Consiliului Județean și cel al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din municipiul Roșiorii de Vede.

Pompierii civili înscriși la startul acestui concurs, dintre care patru echipaje din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) și trei echipaje de la Serviciile Private pentru Situații de Urgență (SPSU), au avut de trecut trei probe de foc, toate contra-cronometru, și anume: Pista cu obstacole pe 100 m, Ştafeta 4 x 100 m și Dispozitivul de intervenție.

După o întrecere viu disputată, la care doar sutimile au făcut departajarea, clasamentul final cu primele trei echipaje, atât pentru SPSU, cât și pentru SVSU, s-a prezentat astfel:

I) la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență, constituite la nivelul localităților teleormănene:

  • locul I – S.V.S.U. VITĂNEȘTI
  • locul II – S.V.S.U. DDRACEA
  • locul III – S.V.S.U. LUNCA
  • locul IV – S.V.S.U. ZIMNICEA

II) la Serviciile Private pentru Situații de Urgență, din cadrul operatorilor economici din județ:

  • locul I – S.P.S.U. al S.C. JEAN CRISTOF E&P SERVICE SRL
  • locul II – S.P.S.U S.S.G. FIRE & RESCUE SRL
  • locul III – S.P.S.U. al S.C. KOYO ROMÂNIA S.A

Premiul FAIR-PLAY a fost acordat loturilor SVSU ZIMNICEA și SPSU KOYO ROMÂNIA S.A.

Timpii foarte buni obținuți de către aproape toți concurenții și spiritul de fair-play au constituit principalele elemente ale acestei întreceri, câștigătorii, pe lângă participarea la faza interjudețeană care va avea loc anul acesta în județ, fiind răsplătiți cu diplome și premii în bani puși la dispoziție de Consiliul Județean Teleorman.

În ultimii ani, loturile teleormănene s-au prezentat cu rezultate foarte bune la faza națională, ocupând locuri fruntașe de fiecare dată, ceea ce denotă implicare, seriozitate și o pregătire intensă pentru parcurgerea celor trei probe de foc.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.