SVSU Lespezi - campioni naționali!

Marți, 30 August 2022Iași
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

SVSU Lespezi   campioni nationali | imaginea 1 Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Lespezi a devenit pentru a cincea oară campioni naționali la concursul desfășurat la Arad, în perioada 10-12 august a.c.

În data de 25 august a.c., a fost inaugurat noul sediu al campionilor din Lespezi. Continuitatea în managementul situațiilor de urgență la nivelul comunității locale continuă.

ISU Iași a fost alături de campionii din Lespezi la inaugurarea remizei de pompieri.

Primarul comunei arată că este interesat de destinul comunei şi de siguranţa cetăţenilor, înţelegând şi luând în serios rolul de preşedinte al Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași a oferit o plachetă de recunoștință Primăriei Lespezi și Serviciului Voluntar pentru activitatea și rezultatele obținute.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.