SVSU Râșnov este vicecampioana României la concursurile profesionale

Marți, 16 August 2022Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

SVSU Rasnov este vicecampioana Romaniei la concursurile profesionale | imaginea 1 În perioada 10-12 august a.c., în municipiul Arad s-a desfășurat faza națională a Concursurilor profesioniste ale Serviciilor voluntare și private pentru Situații de Urgență.

Județul Brașov a fost reprezentat de Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Schaeffler România și de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Râșnov, care după terminarea competiției, au ocupat următoarele locuri:

Locul I și locul III - pista cu obstacole pe 100 metri SVSU Râșnov - Gerbacea Onisim, Gerbacea Tristan;

Ștafetă 4×100 m - locul II - SVSU Râșnov; Dispozitivul de intervenție - locul III SVSU Râșnov; Dispozitivul de intervenție - locul III SPSU Schaeffler.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgentă Râșnov este vicecampioana României, iar Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Schaeffler România a ocupat locul III.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.