SVSU Săbăoani - Locul 3 la concursurile profesionale naționale

Marți, 16 August 2022Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

SVSU Sabaoani   Locul 3 la concursurile profesionale nationale | imaginea 1 În perioada 10-12 august a.c., în municipiul Arad, membrii serviciilor voluntare și private câștigătoare de la etapele interjudețene au participat la etapa națională a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgenţă.

După o competiție caracterizată de ambiție, determinare, îndemânare, viteză și fair-play s-au stabilit câștigătorii etapei naționale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență:

𝐒𝐕𝐒𝐔

  • 🥇Locul I - SVSU Lespezi (IS);
  • 🥈Locul II - SVSU Râșnov (BV);
  • 🥉Locul III - SVSU Săbăoani (NT).

𝐒𝐏𝐒𝐔

  • 🥇Locul I - SPSU Vard Brăila SA (BR);
  • 🥈Locul II - SPSU Minprest Serv SA (GJ);
  • 🥉Locul III - SPSU Schaeffler România SRL (BV).

De menționat este faptul că la proba “Pista cu obstacole pe 100 m”, Mărtișcă Alex s-a clasat pe al doilea loc, iar Diac Alin și Dorcu Sergiu s-au clasat pe locurile 7 și 8 din cei 64 de concurenți de la categoria SVSU.

Lotul SVSU Săbăoani a fost alcătuit din:

Perca Antonel-Florin; Antoci Liviu; Balan Marian-Ionuț; Diac Alin-Mihai; Diac Cosmin-Andrei; Dorcu Andrei-Ionuț; Dorcu Sergiu-Mădălin; Farcaș Alin-Flavian; Gherguț Ștefan-Emanuel; Iacob Celestin; Mărtișcă Alex-David; Tamaș Paul-Sorin.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.