Concursurile profesionale ale SVSU în zona Târgu Neamț

Duminică, 21 Mai 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Concursurile profesionale ale SVSU in zona Targu Neamt | imaginea 1 În data de 14 mai a.c., pe Stadionul Cetatea din orașul Târgu Neamț s-a desfășurat etapa de zonă a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, la care au participat SVSU din raionul de intervenție al Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț.

Fair play-ul, spiritul de echipă și ambiția au caracterizat această competiție a pompierilor voluntari din zona Târgu Neamț.

La această etapă au participat 12 echipe de la SVSU: Agapia, Bodești, Brusturi, Crăcăoani, Ghindăoani, Păstrăveni, Răucești, Războieni, Târgu Neamț, Timișești, Tupilați și Urecheni. După desfășurarea celor trei probe, clasamentul a fost următorul:

  • 🥇locul I - SVSU Păstrăveni;
  • 🥈locul II - SVSU Crăcăoani;
  • 🥉locul III - SVSU Agapia.

Se adresează felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.