Faza interjudețeană a concursurilor SVSU/SPSU

Marți, 11 Iulie 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Faza interjudeteana a concursurilor SVSU SPSU | imaginea 1 În perioada 5-7 iulie a.c., în orașul Mediaș a avut loc faza interjudețeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență.

Concurenți din județele Sibiu, Mureș, Brașov, Bistrița-Năsăud, Alba, Harghita și Covasna s-au întrecut în performanțe la cele trei probe de concurs: Pista cu obstacole pe 100 m, Ștafeta 4x100 m și Dispozitivul de intervenție.

Județul Bistrița-Năsăud a fost reprezentat în această competiție de SVSU Șieuț și SPSU Silvania Internațional PROD SRL Lunca Ilvei. În urma clasamentului general, SVSU Șieuț s-a clasat pe LOCUL II, iar la proba Dispozitivul de Intervenție pe LOCUL I.

SPSU Silvania Internațional PROD SRL Lunca Ilvei s-a clasat pe LOCUL II la Pista cu obstacole pe 100 m, LOCUL III la proba Ștafeta 4x100 m și pe LOCUL V la clasamentul final. Se adresează felicitări ambelor echipe care i-au reprezentat cu onoare și de această dată! Foto credit: ISU SIBIU.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.