Rezultatele concursului SVSU/SPSU - etapa interjudețeană

Marți, 18 Iulie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Rezultatele concursului SVSU SPSU   etapa interjudeteana | imaginea 1 Bucurii sincere, îmbrățișări puternice și felicitări nenumărate au încununat rezultatele concursului SVSU/SPSU - etapa interjudețeană. SPSU Dräxlmaier va reprezenta județul Satu Mare la etapa națională a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, aceștia obținând cele mai bune rezultate.

În perioada 12-14 iulie a.c., pe Stadionul “Victoria” din municipiul Carei, s-a desfăşurat etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

La această competiţie au participat cinci echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi șase ale serviciilor private din judeţele Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Sălaj, Timiș și Satu Mare.

Concursul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare cu sprijinul Primăriei municipiului Carei și a întreprinzătorilor locali, care s-au alăturat bucuroși. Judeţul Satu Mare a fost reprezentat de Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Dräxlmaier Satu Mare şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Beltiug.

Fiecare echipă participantă a avut de parcurs trei probe - pista de îndemânare şi viteză, ştafeta 4X100 şi dispozitivul de intervenţie. La probele mai sus amintite, serviciul privat SPSU Dräxlmaier Satu Mare a dominat concursul, câştigând fiecare din cele trei probe, clasându-se pe prima poziţie în clasamentul general.

Locurile următoare II și III au fost obținute de către SPSU Dual CP AR şi SPSU Aeroportul Int. CJ, cu toții obținând timpi foarte buni. La Serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă, după parcurgerea celor trei probe, câştigătoare a fost desemnată echipa SVSU Miresu Mare MM, urmată de SVSU Jimbolia TM, Bontida CJ, Beltiug SM şi SVSU Marca SJ.

Întrecerea a fost una corectă, echipele participante având ocazia să-şi demonstreze nivelul de pregătire şi capacitatea de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Toţi participanţii au fost felicitaţi de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare şi cei ai Primăriei municipiului Carei, pentru implicarea, spiritul civic și rezultatele obţinute, oferindu-li-se diplome, medalii, cupe și mici atenții.

Echipele câştigătoare vor participa la etapa naţională care se va desfăşura în luna august, în judeţul Mureș. Mulțumirile ISU Satu Mare se îndreaptă și către brigada de arbitri prezenți din judeţele Alba, Bistrița-Năsăud, Mureș, Covasna, Harghita, Sibiu și Brașov.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.