Concurs "Prietenii Pompierilor"

Duminică, 01 Iunie 2014Buzău

Concurs  Prietenii Pompierilor | imaginea 1 Luni, 26 mai 2014, la stadionul de atletism al municipiului Buzău s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului anual al cercurilor tehnico-aplicative de elevi, „Prietenii Pompierilor”.

Concursul are scopul de a dezvolta copiilor capacitatea de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă pentru viaţă şi mediu, de a le dezvolta trăsături morale cum sunt iniţiativa, spiritul de echipă, curajul, disciplina. După desfăşurarea celor trei probe ( una teoretică şi două practice), clasamentul se prezintă astfel:

FETE:

Locul 1 Şcoala gimnazială - Posta Cîlnău

Locul 2 Şcoala gimnazială - Săpoca

BĂIEŢI ŞI MIXT:

Locul 1 Şcoala gimnazială - Nehoiu

Locul 2 Şcoala gimnazială - Săpoca

Locul 3 Şcoala gimnazială - Posta Cîlnău

Menţiune Şcoala gimnazială - Tisău

Echipajele câştigătoare au fost premiate cu diplome, cupe şi bani. De asemenea, în baza rezultatului, echipajele primelor poziţii au posibilitatea participării la etapa naţională ce se va organiza în cursul anului curent.

Cupele pentru acest concurs au fost asigurate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, diplomele şi pliantele precum si organizarea au fost asigurate de către Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgentă ,,Neron Lupaşcu,, al judeţului Buzău iar premiile in bani au fost asigurate de Consiliul Judeţean Buzău.

Concurs  Prietenii Pompierilor | imaginea 2