Cu viața mea apăr viața!

Luni, 13 Mai 2019Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

Cu viata mea apar viata | imaginea 1 Vineri, 10 mai, a.c., Școala Gimnazială “Voievod Litovoi” din municipiul Tg-Jiu a fost gazda fazei locale a concursului cu tematică de protecție civilă “Cu viața mea apăr viața”.

9 echipaje de copii cu vârste între 10 și 18 ani au demonstrat că un loc important în procupările tinerilor de astăzi îl ocupă și educația în domeniul situațiilor de urgență. Concursul a constat în parcurgerea de către elevi a unei probe teoretice și a unei probe practice în care și-au demonstrat cunoștințele în domeniul situațiilor de urgență și preocuparea lor pentru acest domeniu.

Pompierii ISU Gorj țin să le mulțumească copiilor pentru participare și cadrelor didactice pentru ca îi direcționează pe copii către cunoașterea regulilor și măsurilor care trebuie adoptate în diferite situații de urgență.

Partea financiară este întotdeauna cea mai grea problemă în organizarea unor astfel de evenimente, tocmai de aceea aceştia țin să mulțumească, în mod deosebit, Primăriei municipiului Tg-Jiu care, și în acest an, a dovedit o implicare majoră în organizarea și desfășurarea acestui concurs, oferind premii tuturor participanților.

Chiar dacă este o competiție și există un clasament, pentru pompierii militari, toți participanții sunt câștigători prin ambiția de care au dat dovadă și prin lucrurile frumoase și utile pe care le-au învățat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.