Zeci de elevi s-au întrecut pentru trofeul „Prietenii Pompierilor"

Luni, 13 Mai 2019Suceava
Foto: ISU Suceava

Zeci de elevi s au intrecut pentru trofeul  Prietenii Pompierilor | imaginea 1 Zeci de elevi s-au întrecut sâmbătă, 11 mai, a.c., în sala de sport a C.S.M. Suceava, din municipiul reședință de județ, pentru trofeul „Prietenii Pompierilor".

Competiția, organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina" și Inspectoratul Școlar Județean Suceava, a adunat la start echipaje de elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Rădăuți, Școala Gimnazială Nr.1 Vatra Dornei, Școala Gimnazială Cornu Luncii și Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava.

Clasamentul, după susținerea celor două probe, teoretică și practică, a fost următorul:

La categoria „Fete”

  • Locul I - Școala Gimnazială Nr.1 Vatra Dornei
  • Locul II - Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuți

La categoria „Băieți/Mixt”

  • Locul I - Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuți
  • Locul II - Școala Gimnazială Nr.1 Vatra Dornei
  • Locul III - Școala Gimnazială Cornu Luncii
  • Locul IV - Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și apreciere a pericolelor generate de situații de urgență, precum și de promovare a atitudinilor și comportamentelor corespunzătoare în situații de risc.

Felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.