Clasamentul Concursului Naţional “Prietenii Pompierilor”

Duminică, 05 Iunie 2022Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Clasamentul Concursului National  Prietenii Pompierilor | imaginea 1 180 de elevi, “Prieteni ai Pompierilor” din județele: Arad, Bacău, Botoșani, Buzău, Harghita, Mehedinți, Neamț, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timiș și Vâlcea s-au intrecut zilele acestea la Satu Mare, la probele “Pista cu obstacole” şi “Ştafeta de 400 de metri cu obstacole”.

În perioada 27 - 30 mai a.c., în municipiul Satu Mare, la Baza Sportivă Dinamo, s-a desfășurat etapa națională a Concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi “Prietenii Pompierilor”. La această competiție au participat 18 echipaje (11 de băieți/mixte și 7 de fete), stabilite în baza clasamentului general, întocmit în urma desfășurării etapelor județene.

Organizatorii concursului au fost MEN, prin Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, și MAI-IGSU, prin Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare. După desfășurarea celor 2 probe de concurs, clasamentul a arătat astfel:

Fete:

  • Locul I - Liceul “Gheorghe Surdu” Brezoi (județul Vâlcea);
  • Locul II - Liceul Teoretic German “Johann Ettinger” Satu Mare;
  • Locul III - Școala Gimnazială “Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov (județul Neamț);

Băieți/mixt:

  • Locul I - Școala Gimnazială “Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov (județul Neamț);
  • Locul II - Liceul Teoretic German “Johann Ettinger” Satu Mare;
  • Locul III - Liceul “Gheorghe Surdu” Brezoi (județul Vâlcea).

Echipajele clasate pe primul loc vor participa la Olimpiada Internațională, care se va desfășura în Slovenia-Celje. Concursurile internaţionale ale tinerilor pompieri sunt organizate de catre Asociaţia Internaţională a Serviciilor de Incendiu şi Salvare (CTIF), unde participă echipajele de băieţi/mixte şi de fete câştigătoare ale etapei naţionale.

Se adresează felicitări câştigătorilor, dar şi concurenţilor, care au surprins prin devotament, implicare, dăruire, spirit de echipă şi fairplay, dar şi profesorilor coordonatori, care i-au sprijinit, motivat și încurajat!

Reprezentanţii ISU Satu Mare mulţumesc tuturor instituțiilor și persoanelor implicate în organizare şi sponsorilor, acest eveniment fiind remarcabil și de succes datorită tuturor! Mult succes echipajelor care vor reprezenta România la Olimpiada Internațională!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.