Elevii brașoveni, prieteni de nădejde ai pompierilor

Duminică, 21 Mai 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Elevii brasoveni  prieteni de nadejde ai pompierilor | imaginea 1 “Prietenii pompierilor” este un concurs cu caracter educativ, tehnico-aplicativ și sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor și are ca obiective dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă pentru viaţă şi mediu.

De asemenea, acesta promovează dezvoltarea atitudinilor şi a comportamentelor corespunzătoare în rândul elevilor, dar și formarea şi dezvoltarea unor trăsături precum iniţiativa, curajul, disciplina şi spiritul de echipă.

Dumninică, 14 mai a.c., pe Arena Sportivă „Ion Țiriac” din municipiul Brașov s-a desfășurat etapa județeană a concursului. Concursul a constat într-o probă teoretică și două practice, la care au participat 9 echipe. Copiii au oferit un spectacol deosebit, dovedind spirit de echipă, implicare și mult entuziasm.

A fost o întrecere frumoasă, rezultat al muncii, perseverenței și a pregătirii intense, atât din partea elevilor, cât și din cea a cadrelor didactice care i-au coordonat. După o concurență acerbă, urmată de un scor foarte strâns, clasamentul concursului a fost următorul:

Fete:

  • 🥇Locul I - Colegiul de Științe ,,Grigore Antipa” Brașov;
  • 🥈Locul II - Scoala Gimnaziala nr. 2 ,,Diaconu Coresi” Brașov;
  • 🥉Locul III - Școala Gimnazială nr. 25 Brașov.

Băieți/Mixt:

  • 🥇Locul I - Școala nr. 2 ,,Diaconu Coresi” Brașov;
  • 🥈Locul II - Colegiul Național ,,Johannes Honterus” Brașov;
  • 🥉Locul III - Colegiul de Științe ,,Grigore Antipa” Brașov.

Pompierii brașoveni felicită toate echipele pentru participare, profesorii pentru coordonare și pe fiecare elev în parte pentru spiritul competitiv și pentru fair-play-ul de care au dat dovadă. De asemenea, ei speră ca acest concurs să deschidă orizonturi pentru o nouă generație de salvatori. Echipelor câștigătoare le doresc mult succes în următoarele etape ale concursului!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.