Elevii suceveni sunt “Prietenii Pompierilor”

Miercuri, 24 Mai 2023Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Elevii suceveni sunt  Prietenii Pompierilor | imaginea 1 50 de elevi s-au întrecut sâmbătă, 20 mai a.c., pentru trofeul “Prietenii Pompierilor”.

Organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al Județului Suceava și de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, concursul s-a desfășurat pe Stadionul “Unirea”, din municipiul Suceava, și a reunit la start cinci echipaje de la trei unități de învățământ din județul Suceava.

Concursul “Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și apreciere a pericolelor generate de situațiile de urgență, precum și pentru dezvoltarea unor calități precum iniţiativa, spiritul de echipă, curajul și disciplina.

Echipajele, formate din câte nouă membri și o rezervă, au avut de trecut o probă teoretică, cu întrebări din domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, o pistă cu obstacole și o ştafetă de 400 m, cu obstacole.

Locul I a fost obținut de echipajele Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Rădăuți. Echipajele Școlii Gimnaziale Cornu Luncii au urcat pe cea de a doua treaptă a podiumului. Locul trei a fost câștigat de echipajul Școlii Gimnaziale Crucea.

Competiția s-a încheiat cu o festivitate de premiere, iar elevii au fost recompensați cu diplome și cupe. Reprezentanții ISU Suceava transmit felicitări concurenților și instituțiilor de învățământ din care aceștia fac parte, și le urează câștigătorilor succes la etapele următoare ale competiției!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.